OVER MIJ 

Hallo, leuk dat u mijn website FUNNYMONEY bezoekt...

Ik ben Adri van Walsem en woon in Den Helder.
Ik verzamel sinds enkele jaren NOVELTY NOTES en CHALLENGE COINS. Sinds kort zijn daar ook 
HERDENKINGS MUNTEN en POKER CARD GUARD COINS bij gekomen. Sinds ik dit verzamel krijg ik veel vragen van mensen wat NOVELTY NOTES en CHALLENGE COINS eigenlijk zijn. Via deze website wil ik aan een grote publiek uitleggen wat dit zijn (zie de pagina WAT ZIJN...?) en nog belangrijker..... Mensen interesseren in een relatief nieuw verzamelgebied.

Via deze website wil ik laten zien welke NOVELTY NOTES en CHALLENGE COINS ik heb verzameld. Het is een relatief goedkope hobby en het leuke van dit verzamelen is dat elk biljet en/of munt een verhaal vertelt. Je verzamelt dus niet alleen om het verzamelen maar je leert er ook nog wat van. Natuurlijk zijn er nog veel meer NOVELTY NOTES en CHALLENGE COINS te krijgen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in dit (relatief nieuwe) verzamelgebied stuur uw vraag via het CONTACTFORMULIER en ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Ook als u belangstelling heeft voor een specifiek biljet of munt kunt u dat via het CONTACTFORMULIER aangeven onder vermelding van het nummer dat bij de munt of biljet staat.